CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Saturday, April 23, 2011

5
Komen
Update Belog sat





.Dah banyak ari aku x update blog nie .

.Almaklumlah Tengah final exam.

.X berkesempatan nak update .

.Rindu plak aku nak ber-belog nie.

.Dalam mase aku x update pn ,

.aku sempat jugak tgk Perkembangan Follower aku yg semakin berkembang.

.Appreciate sgt².

.Thankss a lot yer kawan² yg sudi menerjah & follow aku .

.Utk pengetahuan uolls , aku still ade 4 paper utk disettle .

.Pening jgk pale pk kan sume paper tu.

.Da bape malam x tdo.

.Kalau tdo pn ,tdo² ayam jek .

.Sian kan ?

.Nak wat camne lumrah la student . yer dok .heee.:P

.Pasni bis pekse ni ley la aku spent time lame ckit kt blog nie yer.

.Doa² la aku dipermudahkan utk jawab pekse final ni ek .

.K la aku nak continue mentelaah ape yg patut dulu ek.

.Korang jage diri bebaik tau .

.Assalamualaikum



5 Pelayan citer aku:

nida husna said...

gud luck exam :)

Zaf Mentadak said...

gud luck akak!!! ^_^ smoga maju jaya yerr!!

Raihanah Hanis said...

nida & zaf : macih tau....:)

ewanrani said...

good luck exam...salam kenal dari ewanrani..jom singgah ewanrani slalu nanti ewanrani singgah sini slalu gak...hehe..nice blog...

MaMa AiNi said...

exam ek...gud luck gurl!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..