CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Friday, December 2, 2011

2
Komen
Header Baru yang simple Giler!


salam sume .
juz nak habaq ,aku da wat header baru kt blog aku nie.
sangat2 simple..
pic mase baby..
selain tu,aku ade gak wat header utk blog akak aku
klu nak tgk header tu KLIK SINI.
header kartun ala2 1 hepy family . sesuai la utk akak aku tu..hope dia suke.
hmm ape komen korang header aku yg simple kt ats tu??
hehe..sbnrnyer da letih duk dpn lappy nie..tu yg simple sgt..but cute laa..haha..
ok kite continue lagi ek..
bai~

2 Pelayan citer aku:

IuFiq Iman said...

mmg suke pon.. thanks ye.. kalu rajin buat la scrool yang appear nama tu gak... hehe.. cun!
thanks

Raihanah Hanis said...

ok..ur welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..