CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Friday, May 6, 2011

3
Komen
hafizzainal's contest - senyuman mahal




Smileeee :)
tertarik betol aku dgn Contest yg di buat oleh Incik Hafizzainal
sape die nie ?
uols tgk jer pic die kat Banner atas tu . sweeet kan senyuman die
Jatuh Cinta Pandang Pertama tau tgk senyuman die tu
ehh . melalot plak aku ni
Btw Incik Hafizzainal ni ade wat Contest Senyuman Mahal
Dengan Cergas nyer aku cari pic yg aku Senyum agak Mahal .
erm Mahal ker ? :P
k ni pic yg aku pertaruhkan dalam contest nie . jom tgkkk

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Taddaaa
~ malu laaaa :P ~

1st korang tgk pic nie mesti korang ingat ni
pic aku tunang or Kawen kan ?
hahaha. jangan tertipu ek .
aku masih single but not available tau .wahhaha
Pic ni sebenarnyerr My Fren yg Capture .
time Kitaorg bosan2.So main2 make up n
Poyo la jap kunun2 laa Pic tunang .
Tp mmg ramai da tertipu
ingat aku da kawen . Oh NO ! itu sume lakonan semata2 k :)
Tapi Ni Senyum Ikhlas tau Bkn Propa . ngee :)
haa nak tau kenape aku rase ni senyuman mahal aku ?
Coz dalam family aku , Aku sorang jer kot senyum mcm nie
Then dieorang suke ajuk2 ..eh tiru2 nak senyum mcm aku nie
termasuk la arwah abah aku.Memang kaw2 nyerr die ajuk aku senyum
Kira mahal la kan ?hahaha. perasan btol aku nie
tp x per laa senyum tu kan satu sedekah
x kesah la senyum camner pon mahal ker murah ker terpakse ker
Janji SENYUM . Rezeki pun Murah
-tetttt -
sesi berceloteh da tamat

********************************************************
Sape2 nak Join contest nie Just klik Banner Incik ensem atas tu .
Jgn Lupe foLLow die Dulu tau .

DONE !
Expired date : 31 / 5 / 2011 sbelom pkol 12 malam

*********************************************************
ok Aku nak Tag Meke2 nie !



3 Pelayan citer aku:

ilanilyana said...

good luck dear, dtg follow kamu

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cntek2..

dtg kembali ni,soie lmbt..bru lik outstion..

tq sggh jke blog ea..

[ h a f i z ] said...

congratsss, anda adalah finalist utk contest senyuman mahal :)
thanks sbb join ye :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..