CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Saturday, May 14, 2011

2
Komen
24


24 ?
ape kah yang aku cuba sampaikan ?
sebenarnyerr nak gtau ari nie Birthday aku !
yang ke 24 Tahun .
kejap jer da 24 kan ?
Tapi kalu tgk saiz aku x mcm umur 24 pon .
paling x pn ramai orang ingat aku nie form 3-5 .
Nak wat cmner da badan aku mcm nie . kena terima la.
Tp yang bagus nyerr still awek muda lagi.. haha. jangan jelezz noo~
Birthday tahun nie cam bese jer laa. x de ape yg special pn .
Orang duk wish jer laa . Tq yer pada kawan2 yg wish birthday aku ek .
Semoga kalian Dirahmati Oleh-NYa .


Birthday tahun ni aku agak sunyi ckit laa.
nak tau nape ? 1st coz mak aku balik kampung malam td .
2nd , ni 1st birthday aku celebrate tanpa abah ku.
Kalu tahun lepas , birthday aku disambut kat hospital . Mase tu abah aku koma.
atleast mase tu dia ade depan mata aku n dia myb dengar aku bgtau dia birthday aku .
cuma die x bdaya nak buka mata & sedar . .
Rindu btol aku dgn arwah abah. Semoga dia tenang disana .


Hmm memandangkan result final exam pon dah nak kuar 16 may nie .
so wish aku pada birthday ni , aku nak dapat result yang Baik + oK = Gempak !
Insyaallah. Aminn.. Moga2 makbulla doa aku nie . .


Sesape nak Bagi Hadiah utk bithday aku Juz KLIK BAWAH NI

----->Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

2 Pelayan citer aku:

uMi_atiQaH said...

hepi befday kak..(^^)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..