CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Thursday, April 14, 2011

9
Komen
yeayyy~ 100 !!


Hoorey~

Just nak gtau..

Follower aku da cecah 100 . .

Thanks u olls..

Yg Sudi singgah & Follow blog nie ..

Suke sangat² tau..

Hehehe…J

Moge² korang x boring bace entry² yg aku post ek ..

If ade ape2 suggestion korang juz comment jer k ..

Babai tawan² ..


9 Pelayan citer aku:

nelly said...

tahniah !! ^^

Hanieqha said...

singgah n follow u back..

:D

Raihanah Hanis said...

nelly : macihhhh..
hanieqha : tq..

❦ a.y.u ❦ said...

wah...tahniah...hanya satu hari da berjaya mencapai 100...syabas bete...

Raihanah Hanis said...

Ayu : hasil ajar mu gak..macihhhh..:)

Nazirul said...

tahniah followers dah dapat 100.buat yang terbaik lagi.hehe

Raihanah Hanis said...

naZIRUL : TQ ..:)

noorae said...

tahniah =)

Raihanah Hanis said...

noorae : tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..