CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Thursday, April 14, 2011

3
Komen
SEGMEN : COMELNYE KITE WAKTU KECIL !!



Thanks pade Kapie

Owner blog yg wat Segmen nie

coz invite aku join segmen baru nie ..

Segmen Comeinyer kite waktu kecik !

Hehe ..comei ke ?

Opkos ler comei ..yer x ? haha..

Dah xder orang nak puji..aku angkat bakul sendiri laa..

Aku join segmen ni pn sebab ley dapat kenalan² baru

& ley rapatkan silaturrahim antara sesame blogger.

Pade sape tawan² yg nak join Segmen nie

ley klik Link nie @ Banner yg atas skali ..

Ayu , SHarkira , Iman

moh ler join Contest nie reramai …

Ok tanak buang mase lagi la dengan bebelan aku nie ..

Aku nak show off kat korang pic aku mase tecik² dulu & Pic latest..



NI Pic mase umur stahun . .Rambut ala² trojen..Comei x ?

Ni Pic mase umur 2 tahun kalu x silap la..

Pic nie di snap kat Genting !

Datz y la sampai beso skrg nie pn aku suke sgt g genting . .

Ni Pic latest aku ..

Ape yg same nyer aku dari dulu sampai skarang ?

Nak tau?

Ni aku list kan :

ü Pipi chubby ala² gebu ( geli aku haha..)

ü Mate sepet ( tp kekadang aku sgaje besarkan ..haha)

ü Rambut aku sampai skarg camtue jer ..xder rebonding² okeh!

e

************************************************************

My Biodata

Nama : Siti Raihanah Hanis Bt Che Rahim

Name Manje : Anis @ kecik @ Mc’Anis ( Family )

Mule² Aku tengOk dunia : 14 May 1987

Tempat Aku mule² Lepak : Hospital University Kubang Kerian Kelate ..

Cita² : mase kecik dulu ade la..now tatau la..bergantung pada rezeki la..

Prinsip Hidup : JAdi diri sendiri Bukan Orang Lain !

************************************************************



3 Pelayan citer aku:

('',)kapie_art'sLover('',) said...

HAI2... FIRST, THANKS DA SUDI JOIN...

HAHAHA.. TANG MATE SEPET TU KITE AGREE LA.. PIPI GEBU PON.. HAHAHAHA... COMEL GILA BILE TGK PIC2 MASE KECIK KAN.... HAHAHA

ANYWAY, SLAMAT BERKENALAN YEA... =)

Raihanah Hanis said...

macehhh awak yg create segmen nie..
slmt berkenalan jgk..:)

❦ a.y.u ❦ said...

wah2...ade2 je nama aku ko tag yea...yg ni nanti aku pikirkan nak join ke x..aku malu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..