CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Wednesday, March 30, 2011

8
Komen
DECO DECO BENG BENG BOONG !




wooo~~mcm ner aku boley x pasan entry Ben Ashaari nie . . ku baru terbace entry Bro Ben Ashaari utk new blogger mcm aku nie . .

mcm best jerr ~ nak join laa . . :))

at least dapat ramai kawan baru . .

n nak tau gak ape laa depa nk comment pasai page aku yg comot nie . . Jgn terok2 ek . . almaklumla budak baru blaja . . So klu ade tips , share laa ek . .

jom kite terjah page Ben Ashaari !!


8 Pelayan citer aku:

fahmie firas said...

Saya pon join segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on.

slumberznanie said...

salam kenalan dr blog abg ben....

word vrfction xyahh laa yankkk!!! leceh t org2 nak komenn ngeeee..... nanie dpt petua2 nie dr senior2 laaaa. n muzik pun xptt adee gak!!1

Raihanah Hanis said...

fahmie : thanx da comment . .
slumberznanie : thanx 4 da comment . .anywy camner nak buang word verification...tunjuk ajar ku sifu...hee:))

erinn kechiik said...

aloooo. boleh jerk. tp tulis sumber yg ada dlm blog tu yah. bukan entry sy. heheeee

Raihanah Hanis said...

ohh ok ..tenkiuu :)))

Raihanah Hanis said...
This comment has been removed by the author.
mas saari said...

singgah dari segmen deco-deco beng beng booongg!

blog dah ok cuma kemaskan sikit susunatur widget2 tu...

Amirudy Mazlan said...

Salam, salam..

Yg saya tau..blog loading laju.
Mmg terbaekkk!!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..