CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Wednesday, May 4, 2011

6
Komen
Yahoooo dapat header Baru la !!

Hai hai hai sume .Mood hepyyyy sgt hari nie .Nak tau x nape ?Kalu korang penah bace @ terbace Entry aku smlm korang akn tau la sebab musababnyer.. Actually semalam aku ade join segmen Kei Seichi .. ala die yang wat header blog . free jer tau.. Tadi aku check email , da siappp weii..Santekkkkkk!! N opkos laaa I loikee very much .. Almaklumlah aku bkn pandai wat pn .Hah korang dah Nampak kt atas tu ? tu la header baru aku yg Kei Seichi wat.Cute kan ? Thanksss a lot yer Kei . aku x jumpe lagi orang yg baik hati nak watkan header blog ni scara FREE!X Tmasuk EN GoOgle la.. itu mmg banyak korang ley dapat free.Ni laen dari laen . ade muke korang . Hepyy btol aku..Hmm sesape nak header free gak , korang ley follow blog Kei seichi ni n join je la Segmen header free tu.Mane tau masih terbuka . . Hah kat bawah nie header lame aku. Aku wat sendiri pakai photoshop .simple jer .Ape komen korang header mane lagi sweet ?


6 Pelayan citer aku:

Kei Seichi said...

yang baru lagi lawa (puji diri sendiri =P )hehehe....
hope suke la ye..lepas ni lagi semangat blogging ye.. ^_^

Raihanah Hanis said...

hehe.. tq kei . actually kan nampak la background i yg blakng kuning2 tu. nmpk cam serabut laak..cmner nak buang background blakang tu ek ?

Kei Seichi said...

u try gune default template blogger punye...kalau u taknak ade kotak u gune template 'watermark'..template yang lain ade kotak..

give it a try k?^_~

Raihanah Hanis said...

ok i try. tq kei .

Black_roses92 said...

wah..bestnye dpt header free.. hehe.. kita da mls nk maen header2.. haha..

nuralynZAKREE said...

nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..