CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Wednesday, May 4, 2011

9
Komen
CONTEST : VINTAGE FOTOGRAPHY



Hey tawan² ade Contest Baru!

“Contest Vintage Fotography”

I loike laa..

Thanks pada Cik Faiqah yang invite me join contest nie .

Sesape nak join Klik je Banner atas nie yer..

Ok jom I nak share picture² I yg ala² vintage..



Ok x cik faiqah? Hehe.. malu la I . picture I simple jer .

Hope u loike yer…J

Cik Ayu

Cik Leng Shakira

Cik Imaniah

Cik Afifah


Nak Hadiah ? Ker kLik cnieà Make Your Own Gifts Here

9 Pelayan citer aku:

amercorner.co.cc said...

salam singgah .. good luck k.. gambar nice ...

Raihanah Hanis said...

amer : tq....u x join ker ? hehe

mie said...

wahhh..nice editing..nampak klasik

soffya cik bulan said...

hye!!!

tq invite :)
insy nnti kite join :)

❦ a.y.u ❦ said...

nama i sentiasa ada untuk di TAG..HUHUHU

Raihanah Hanis said...

mie : hehe tq...pic bese je tu..
soffya cik bulan : ok...moh reramai join..
ayu: opkos ler..mst tg punyerr...join tau..hehehe

cik faiqah said...

cantiknya dear...rasa nak pilih semua pic:)
thank you so much dear sudi join:)

Raihanah Hanis said...

Cik Faiqah : oo yeah ..hehe..rasenye sume pic tu bese je..tq invite me k..:)

cik faiqah said...

u menang tempat kedua.boleh kasi details kat email fqhmohd30@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..