CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

✿ Tinggalkan Jejak Anda Disini ✿

✿ Followers ✿

Monday, February 14, 2011

1
Komen
Study again !



hi teman2 . .

just nak story mory kt korang . . skrang dah 3 bln aku continue study kt polytechnic Shah Alam (PSA) . .

cepat jer mase berlalu kan . .bulan 4 ni da final . . . hope sangat dapat carry sume subjek utk sem nie . . walaupon subjek2 nyer boley tahan taught . . orang ckp killer subjek . .

bagi aku yg da lame sgt bercuti ni . . agak lambat ckit nak kejor . . amik mase ler . . tp skarg da boleh laa... berkat doa2 mak aku . . amin . .

k la kat cni aku nak share pic2 teman2 baru ku . .cewahh.. hahaha.. budak2 klas aku laa.. layan k

















1 Pelayan citer aku:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kata- kata untuk hari nie

" Ya Allah
Sekiranya DIA adalah pilihan Mu diArash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk
terus bersamanya
Sekiranya DIA adalah orang yg
akan membimbing tanganku dititianMu
Kurniakanlah aku sifat Redha Dan kasih
atas segala perbuatannya
Sekiranya DIA adalah bidadara
untuk ku di Jannah Mu
Limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan
tawaduk akan segala perintahnya
Sekiranya DIA adalah yang
terbaik untukku di DuniaMu
Peliharalah tingkah laku serta
kata-kataku dari menyakiti perasaannya
Sekiranya DIA ini jodoh yang
dirahmati olehMu
Berilah aku kesabaran untuk menghadapi
segala kerenah dan ragamnya .
Sesungguhnya kau jauhilah aku dr sikap takbur dan derhaka."
Amin..